Over Witte Berken Natuurhotel

Ontdek & Proef de Natuur

Witte Berken Natuurhotel is dé plek in de Veluwe om te ontspannen en actief te zijn in de natuur. We bieden diverse activiteiten aan en op winterse avonden roosteren we marshmallows boven het vuur. Doe het allemaal of helemaal niets… We zijn er voor je. 

Overnachtingsmogelijkheden

Wifi
Gratis parkeren
Laadstation
Fietshuur en stalling
Hond welkom
Kamers voor mindervaliden
Transferservice station
Restaurant
Bar & Hotellounge
Terras
Kampvuur (winter)
Wandelen
Fietsen
100% wild

Ontbijt

Be amazing today... but first coffee.

Ons ontbijt is echt een feestje en een goed begin van de dag. Met mooi weer ontbijt je samen met de vogeltjes in de tuin. Word wakker met een verse croisant met jam van Marijke, een scharreleitje, sinaasappelsap, biologische granola, verse fruitsalade, havermoutpap, heerlijke vleeswaren, biologische kaas en veel ander lekkers. Natuurlijk hebben we een glutenvrij en lactosevrij aanbod. Wist je dat je de kippen en kalfjes (Weerribben zuivel) kan bezoeken tijdens een wandeling over het Landgoed Tongeren?

Uit ons gastenboek

"Dit is een plek waar ik mij goed voel.

Waaraan het ligt kan ik niet meteen zeggen.

Het zijn de details waarin je de liefde voelt.

De persoonlijke aandacht van mensen.

Daarom is dit mijn lievelingsplek!"

Over ons

In de lente van 2021 namen Jan en Margreet Paauwe het hotel over. Na een renovatie ontvangt het hoteliersgezin gasten in het vernieuwde 4* hotel en restaurant met de belofte ‘proef en ontdek de natuur’. Onze gasten waarderen de sfeer, kleinschaligheid en pure luxe beleving.

Onze filosofie

In harmonie met de Natuur

We willen iedereen verliefd maken op de natuur, want waar je van houdt ga je beter voor zorgen.

We hebben de toevoeging ‘Natuurhotel’ aan onze naam zeer bewust gekozen. De manier waarop we spaarzaam omgaan met de wereld om ons heen is in onze filosofie verankerd. Als team werken we, samen met onze leveranciers en partners, met de beste grondstoffen en middelen. We zijn blij dat onze inspanningen zijn beloond met een Green Key Goud certificatie.

Onze filosofie