Restaurant

Proef de Natuur

Dagelijks vanaf 11u30 staat het Witte Berken team voor je klaar om je te verwelkomen voor een lunch, diner of drankje in de lounge of het terras.

Reserveren?

Bel ons op +31 578 612 991 

of stuur een berichtje

Natuurlijk houden we rekening met allergieën en dieetwensen. Vraag uw gastheer/gastvrouw naar de mogelijkheden.

Diner

Goed eten geeft je zoveel meer energie. Daarvoor werken we zo veel mogelijk met de rijkdom die bos en land brengt ieder seizoen. Verse, voedzame en eerlijke producten uit de korte keten vind je terug op je bord. We nemen de tijd om te koken en dat proef je. Reserveren is altijd een goed idee.

Ontdek de dinerkaart

Proef de Natuur | Asperges

Geniet van Hollandse asperges van koude grond. Met liefde geteeld door De Weerd Asperges in Raalte. Geniet van ons maandmenu of a la carte gerechten met asperges.

Asperge-maandmenu mei

Makreel | asperge | krokant van bladerdeeg | basilicum | haringkaviaar

Asperges | gebakken zalmfilet | Hollandaisesaus

Romige parfait | vleugje asperge | melkchocoladesaus

37,5

 

Bijpraten op het tuinterras

Bijtanken en bijpraten doe je op het schaduwrijke terras met waterpartijen. Stap even van de fiets tijdens je fietstocht of kom een drankje drinken tijdens je wandeling. Tijdens je lunch of diner in de schaduw óf de zon luister je hoe de vogels fluiten en de kikkers kwaken. Dagelijks geopend vanaf 11u30.

Bijpraten op het tuinterras

Lunch

Een zakelijke lunch? Samen echt even genieten of snelle trek tijdens je wandeling of fietstocht? Wij bieden voor ieder wat wils. De keuken is doorlopend geopend vanaf 12u00.

Ontdek de lunchkaart

Chef Vasilis Baliou

“Voor mij als kok is het heerlijk om te werken met een wisselend menu. Zo kan ik optimaal gebruik maken van seizoensproducten. Nederland heeft zo veel moois te bieden. Hier op de Veluwe is het bos, maar ook de zee dichtbij. Mijn tip? Eén van onze slow cooking gerechten en in het najaar een mooi wildgerecht. Ik kijk er naar uit om kennis te maken met onze gasten.”

Wild eten op de Veluwe

Als de dagen korter worden begint het te kriebelen. Halverwege oktober serveren we weer wild tot medio februari. 100% wild van de Veluwe. Een mooi vijf gangen wildmenu met bijpassende wijnen en diverse a la carte wildgerechten.