Fotoshoot-375.jpg
WitteBerken-265.jpg
WitteBerken-275.jpg
Fotoshoot-349.jpg
Fotoshoot-66 (1).jpg
Beste Prijsgarantie
 — 

Van welke kamer mogen we de sleutel overhandigen?

We zijn een kleinschalig en sfeervol Natuurhotel met 30 gastenkamers. We hebben de toevoeging ‘Natuurhotel’ aan onze naam zeer bewust gekozen. De manier waarop we spaarzaam omgaan met de wereld om ons heen is in onze filosofie verankerd.

 

Onze kamers worden aangeboden inclusief heerlijk ontbijt. Bekijk ook onze arrangementen.

 

 

Deluxe Kamer

Deluxe Kamer

Deluxe Tuinkamer met Terras

Deluxe Tuinkamer met Terras

Deluxe Kamer met Sauna

Deluxe Kamer met Sauna

Deluxe Familiekamer met Kinderkamer

Deluxe Familiekamer met Kinderkamer

Welsh Kamer

Welsh Kamer

Welsh Kamer met Douche en Bad

Welsh Kamer met Douche en Bad

Shetland Kamer

Shetland Kamer

Meer over onze Gastenkamers

Alle in de zomer van 2021 gerenoveerde Deluxe kamers bevinden zich op de 1e en 2e etage. De Deluxe Tuinkamers met terras op de begane grond hebben een privé tuinterras met schommelstoel en king size tweepersoonsbed. Deze kamers hebben prachtig uitzicht op de tuin en zijn bereikbaar via de trap en lift.

 

In ons gastenhuis met rieten kap bevinden zich het kamertype Welsh kamers en het kleinere kamertype Shetland. Deze kamertypes in equestrian lifestyle zijn in de winter van 2022 gerenoveerd en met de trap bereikbaar. Ervaar de natuur en natuurhistorie. Waar vroeger Prins Hendrik te paard genoot van een koninklijke rit op Kroondomein het Loo, brengen vandaag prachtige paden buitenmensen en levensgenieters naar de mooiste plekjes in het bos.

Alle kamers bieden het comfort van een inloopdouche, koffie- en theefaciliteiten en Marias Organic Cosmetics verzorgingsproducten. 

Voor een reservering van een mindervalide kamer, reservering met kinderen of hond kunt u telefonisch reserveren op +31 578 612 991 of per email welkom@witteberken.nl.

Onze kamers worden aangeboden inclusief ontbijt. Bekijk ook onze arrangementen.