We serveren een wisselend seizoensgebonden drie gangen keuzemenu met keuze uit vis-, vlees-, vegetarische en veganistische gerechten voor €44,-. Het menu kunt u uitbreiden met een warm tussengerecht. We kijken er naar uit u te verwelkomen voor diner, reserveren is altijd fijn. Bekijk ook onze a A la Carte Kaart.
Voorbeeld van het dagelijks wisselend menu, mogelijk niet het actuele menu:
Witte Berken Keuzemenu
Voorgerechten
Ceviche van dorade | korianderolie | limoen-vlierbloesemgel
Steak Tartaar | koud gegaarde eidooier | pompoencrème | honing-mosterdsaus
Gemarineerde groene asperges | espuma van truffel | vadouvanmayonaise
Salade van kerstomaatjes | paprika | sap van komkommer | balsamico
Tussengerechten
Pastinaaksoep (+8.5)
Kalfszwezerik | rode wijnsaus | krokante Serranoham (+15)
Hoofdgerechten
Schelvis | vanille-limoensaus | erwtjes | ovenaardappel
Eendeborst | konigsoesterzwam | peultjes | framboos
Kogelbiefstuk van Ter Weele medium gebakken 125 gr. (250 gr. = +6) | pepersaus
Ravioli | ricotta | milde knoflooksaus
Hummus | zongedroogde tomaat | gesauteerde rode ui | truffelolie
Nagerechten
Biscuitrol van koffie | vanille-ijs
Kaneel pannacotta | sinaasappel-pompoen compote
Appel crumble | zwarte bes sorbetijs
Selectie van vijf kazen