Let's tok about it...
De kip of het ei… wie was eerst? Wie het weet mag het zeggen.
Wat wij wel weten: het eten van kip en eieren is een goede keuze als dierlijke eiwitbron. De productie zorgt voor veel minder CO2 en andere broeikasgassen dan rundvlees, varkensvlees en ook kaas. Daarnaast is het een eindeloze bron van inspiratie in de keuken én zijn het lokale, heerlijke en veelzijdige ingrediënten. In de vroege lente zijn de kip en het ei dé sterren van ons culinaire menu.
Mouse van kip en een gepocheerd ei
*
Dubbel getrokken bouillon van kip met vadouvanroom
*
Croquette van kippenborst met een kwarteleitje
*
Traaggegaarde maishoenfilet met limoensaus en Hollandse garnalen
*
Panna cotta met mango
Menu €60,-
Vegetarisch Culinair Menu
Buratta met cherrytomaatjes en pesto
*
Miso bouillon met bieslookroom
*
Groene Asperges met Hollandaisesaus
*
Gesauteerde paddenstoelen met saffraanrisotto truffel-tapenade
*
Panna cotta met mango
€60,-
Wijnarrangement bij culinair menu:
We schenken 4 mooie wijnen als begeleider van het menu
inclusief bruisend of plat KRNWTR €22,5 (halve glazen €16,5)