Fotoshoot-375.jpg
WitteBerken-265.jpg
WitteBerken-275.jpg
Fotoshoot-349.jpg
Fotoshoot-66 (1).jpg
Beste Prijsgarantie
 — 

Van welke kamer mogen we de sleutel overhandigen?

We zijn een kleinschalig en sfeervol Natuurhotel met 30 gastenkamers. We hebben de toevoeging ‘Natuurhotel’ aan onze naam zeer bewust gekozen. De manier waarop we spaarzaam omgaan met de wereld om ons heen is in onze filosofie verankerd.

 

Onze kamers worden aangeboden inclusief heerlijk ontbijt. Bekijk ook onze arrangementen.

 

 

Meer over onze Gastenkamers

De meeste gastenkamers bevinden zich in de hotelvleugel met prachtig zicht op de tuin en zijn bereikbaar via de trap en lift. Alle in de zomer van 2021 gerenoveerde Deluxe kamers op de 1e en 2e etage hebben een inloopdouche. De Deluxe Tuinkamers met terras op de begane grond hebben een privé tuinterras met schommelstoel en tweepersoonsbed van 2.10 lengte. Alle kamers bieden het comfort van koffie- en theefaciliteiten en Marias Organic Cosmetics verzorgingsproducten. 

 

Realisatie winter 2022/2023: 6 nieuwe gastenkamers in equestrian lifestyle.

Ervaar de natuur en natuurhistorie. Waar vroeger Prins Hendrik te paard genoot van een koninklijke rit op Kroondomein het Loo, brengen vandaag prachtige paden buitenmensen en levensgenieters naar de mooiste plekjes in het bos. In ons gastenhuis met rieten kap bevinden zich het kamertype Welsh kamers en het kleinere kamertype Shetland. Deze kamertypes zijn met de trap bereikbaar.

Gasten ondervinden geen hinder van de renovatie. 

 

Voor een reservering van een mindervalide kamer, reservering met kinderen of hond kunt u telefonisch reserveren op +31 578 612 991 of per email welkom@witteberken.nl.

Onze kamers worden aangeboden inclusief ontbijt. Bekijk ook onze arrangementen.