Take Away Winter menu 1 van 2.PNG
Take Away Winter menu 2 van 2.PNG

Take Away Winter

Onze winterse specialiteiten om mee te nemen en thuis van te genieten

Goed en lekker eten geeft je zoveel meer energie. Daarvoor werken we zo veel mogelijk met de rijkdom die bos en land brengt ieder seizoen. Verse, voedzame en eerlijke producten uit een korte keten vind je terug op je bord. We nemen de tijd om te koken en dat proef je!

Geniet van onze winterse take away gerechten:

 

Borrelbox voor 2 personen

Een Pincho is een heerlijk stukje vers brood belegd met de meest smakelijke toppings en voorzien van een prikker, de ‘pincho’. Deze kleine kunstwerkjes kennen hun oorsprong in Noord Spanje.

Borrelbox ‘alle gekheid op een stokje’ (8 stuks) € 18

·         Pincho Zalm

·         Pincho Buffel mozerella

·         Pincho Ibericoham

·         Pincho Tartaar

 

Koude schotel voor 2 personen

Koude Schotel visspecialiteiten € 24

·         Tartaar van Zalm

·         Tonijnsalade

·         Tomaatgarnaal

·         Rillette van Makreel

Koude Schotel vleesspecialiteiten € 24

·         Paté van het Huis Ter Weele

·         Wildzwijnsham met Cèpes

·         Prosciutto

·         Kalfslende

Koude schotel vegetarische specialiteiten € 20

·         Tartaar van Tomaat

·         Buffel mozzarella

·         Geroosterde courgette

·         Geitenkaascrème

 

Soep voor 2 personen

Tomatenbouillon € 8

Pompoensoep € 9

Rijkelijk gevulde erwtensoep | roggebrood |katenspek (Maaltijdsoep) €12

 

Hoofdgerechten

Gerechten voor 1 persoon. Op te warmen in de oven of magnetron. Inclusief garnituur: aardappelgratin en winterse salade.

Wildstoofschotel|gestoofde peer |strudel van rode kool € 22

Varkenshaas| saus van Pedro Ximénez | appel € 18

Gebakken zalmfilet met witte wijnsaus € 19

Hartig taartje van pompoen € 18

 

Dessert

Nagerechten voor 1 persoon.

Chocolademousse € 8

Tiramisu € 8

Bosvruchtenbavarois € 8

 

Voor bestellingen bel 0578 612 991 of mail welkom@witteberken.nl

Afhalen tussen 15u00-18u00

Aanbod geldig t.m. 31/03/2022